Гурток ліплення з солоного тіста

Керівник гуртка Московка Марина Георгіївна

тел. (099)- 460- 48- 07

Закінчила Запорізьке педагогічне училище №1 за спеціальністю «Дошкільне виховання»

У гуртку навчаються діти віком від 6 до 14 років.

Ліплення  – одне з корисних, улюблених  занять для  дітей і багатьох дорослих. Тісто – це приємний, податливий, пластичний і екологічно чистий матеріал для ліплення. З нього можна виліпити все, що завгодно, а після висушування й розфарбовування, залишити у вигляді сувеніру на довгі роки. Завдяки заняттям в гуртку,  діти відчувають себе творцями і отримують задоволення та гордість за свої досягнення.

Останнім часом солоне тісто стало популярним матеріалом для ліплення, особливо серед дітей. Робота в гуртку захоплює, сприяє розвитку творчих здібностей вихованців, розширює уяву, забезпечує розвиток дрібної моторики, контакт з природними матеріалами, що позитивно впливає на розвиток дитини.

Навчальна програма дає можливість вихованцям реалізувати свої задатки в умовах сприйняття різних видів  мистецтва, традицій, на основі виконання творчих завдань.

Щороку вихованці гуртка беруть участь у всеукраїнських, обласних та міських виставкахконкурсах з декоративно – ужиткової творчості, де посідають призові місця.