ВИПУСКНИКИ «ЧАЙКИ» – ВЖЕ СТУДЕНТИ

Свідоцтво про позашкільну освіту в 2023 році отримали 5 випускників вокально – хореографічної студії «Чайка».

Як швидко плине час! Пам’ятаю, як тільки-но зовсім маленьких привели вас батьки до студії «Чайка», пам’ятаю ваші перші невпевнені та невмілі кроки, страх перед невідомим словом «хореографія»!? Пам’ятаю, як ви зростали, дорослішали, ставали обізнаними та професійними.

Безліч годин ви  провели за станком у класі, наполегливо працювали, щоб набути досвід та вміння, стати артистичними та впевненими у собі. Пізніше з’явилось почуття  «колективу», відповідальності, згуртованості.  Всі  – як один! І в класі, і на сцені, на конкурсі і на відпочинку. Все – тільки разом, тому що об’єднанні любов’ю до народного танцю, тому, що  –  тепер ви справжні «Чайкінці»!

Пишаюсь, що зміг передати вам  свою любов до хореографічного мистецтва та до колективу «Чайка».

Ярослав М’ясоїд –  студент Харківської державної академії культури (бюджет, народна хореографія). Талановитий, наполегливий, неперевершений «трюкач»! Фанат народного танцю! Мій серйозний помічник, моя опора, якому завжди довіряв і я, і весь колектив.

Суховерш Юлія –  студентка Харківської державної академії культури (бюджет, народна хореографія). Красива, емоційна, пластична, добра дівчина, яку не можна не помітити в танці!

Коваленко Костянтин – студент  національного університету «Запорізька політехніка», факультет економіки та управління, кафедра «Маркетинг та логістика». Фактурний, талановитий танцюрист, має чудові фізичні дані для артиста балету. Обрав іншу спеціальність, але сподіваюсь, що танець залишиться в його житті назавжди.

Дев’ятко Денис та Данило – студенти ІІІ курсу  Запорізького будівельного

коледжу. Красені, справжні українські козаки, які додають національного колориту  будь – якому танцю!

Дариана Савченко  – студентка Харківської державної академії культури (бюджет, народна хореографія). Випускниця студії 2021 року, навчалась в іншому ВНЗ, але танець переміг!  Мріє бути хореографом та танцювати у професійному ансамблі.

Жужельський Владислав – випускник 2021 року. Студент ІІІ курсу Дніпропетровського фахового мистецько-художнього коледжу, народна хореографія. Завдяки саме заняттям  у студії «Чайка»  став дисциплінованим, відповідальним та обрав майбутню професію.  Здібний та  старанний хлопець, вміє досягати поставленої мети.

Соловцов Єлисей –  випускник студії 2021 року, студент ІІІ курсу Харківської державної академії культури (народна хореографія). Соліст колективу, його шарм та настрій! Складні трюки та комбінації в його виконанні здаються легкими та завзятими. Єлисей вже випробує себе у ролі педагога студії.

Любі мої діти! Вітаю вас в новій якості –  студентів! Поважаю Ваш вибір! Поважаю та ціную Ваші наполегливість та цілеспрямованість! Щаслив тим, що маю таких талановитих учнів! Завжди чекаю на вас в нашій рідній «Чайці»!

Юрій Трубчанінов