«ВИПУСКНИК – 2023». ЧУРАКОВА КІРА

Чуракова Кіра прийшла навчатись до студії образотворчого мистецтва до педагога Олени Арсієнко у десять років. За п’ять років плідних занять дівчина опанувала навчальну програму студії. Відчуття і розуміння художніх засобів виразності – колориту, форми, простору, композиції – допомагають Кірі створювати насичені й виразні картини. Під час виконання творчих та навчальних завдань, випускниця  використовує різні техніки та прийоми, а саме:

– малюнок, графіка (простий олівець, чорна ручка, маркери);

– живопис  (акварель, гуаш, акрил, олійні фарби);

– декоративний розпис –  вітраж (розпис скла);

– ліплення.

Кіра багато самостійно працює над вдосконаленням майстерності. Їй дуже подобається робота з фарбами, змішення та отримання складних кольорів. Крім написання живописних натюрмортів з квітами і пейзажів її захоплює малювання портретів, їй вдається передавати індивідуальні якості, настрій, характер людини.

Паралельно із навчанням у студії,  Кіра захоплюється вишивкою бісером, грає на гітарі. Протягом восьми років, дівчина навчалась народному танцю і хоровому співу у вокально-хореографічній студії «Чайка».

Надалі, Кіра планує навчатися і присвятити своє життя моді та стилю.

Найвагоміші досягнення випускниці:

2021 рік – Гран-прі у міжнародному конкурсі малюнку та писанкарства «Пасхальна Палітра» (м. Дніпро);

2021 рік – І місце у Всеукраїнському дистанційному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв «Мистецькі фантазії» (м. Луцьк);

2022 рік – І місце у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Зимова казка» (м. Луцьк);

2022 рік – І місце у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Казкове Різдво» (м. Луцьк);

2022 рік – Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Мрії збуваються»

(м. Тернопіль);

2022 рік – І місце у Всеукраїнській виставці-конкурсі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» (дистанційно, м. Київ);

2023 рік – Гран- прі у Міжнародному дистанційному багатожанровому конкурсі «Весняна зірка» (м. Рівне);

2023 рік – два І місця у обласній виставці-конкурсі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».