ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!

20 вересня 2024 року в  Україні стартувала  наймасштабніша екологічна акція до  Всесвітнього дня прибирання. Вихованці та педагоги  закладу долучилися до традиційного заходу і разом з представниками 211 країн світу робили  важливий внесок у створення екологічно свідомого суспільства, де турбота про довкілля є пріоритетом для кожного.

В цьому році до  ініціативи  “World Cleanup Day” приєдналися  світові лідери, серед яких Президенти країн, князь Монако Альберт ІІ, кронпринцеса Швеції Вікторія та активістка Грета Тунберг.  Україна є  активною та свідомою частиною цієї глобальної екологічної ініціативи.

Учасники заходу  прибирали території  структурних підрозділів  (вул. Курузова, 13, вул. Сорочинська, 15). Проводили  цифрове прибирання,  видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет-ресурсів, що сприяє  зменшенню кількості викидів СО2 в атмосферу. В цифровому прибиранні брало участь 34 учасника, які видалили  інформації на 118 ГБ.

Більше 100 вихованців нашого закладу долучилися до Всеукраїнської акції «Ворогам – кришка».  Збір пластикових кришечок – це сортування  пластику, але з користю для ЗСУ. Учасники акції зібрали 25 кг пластику для придбання дронів.

Заходи  в нашому прифронтовому місті  проходили з дотриманням правил безпеки.