«МАГІЯ ВЕРЕСНЯ» НА ФАНАТСЬКІЙ, 22

Осінь починається з вересня, який зачаровує магією краси природи, зустріччю  зі школою та спогадами про літо. Нажаль, сьогодні осінь має не такі яскраві кольори, школа працює он – лайн, а літо обмежено в просторі.  Однак ніщо не завадило зустрічі з дітьми ВПО на пізнавальному ток – шоу «Магія вересня», яке відбулось 6 вересня на Фанатській 22.

Команди брали участь в інтелектуальній грі за категоріями: «Моя Україна», «Мова», «Література», «Кіно», «Сюрприз» та «Мій світ». Діти дізналися, що пам’ятник князю Володимиру Великому є на кожному континенті, а Іван Франко не тільки письменник,  а ще і перший професійний український політик, Нестор Махно  – родом  з Гуляй – Поля;  Мавка –  улюблена героїня Лесі Українки, стала героїнею нового мульфільму; найсильнішою твариною світу є блакитний кит. Кращими знавцями стали Медведєва Соня та Краснокутська Евеліна.

Учасники заходу з великим задоволенням взяли участь у майстер – класах «Осіння мозаїка», де вчилися малювати кавою під керівництвом  Ганни Мінченко та «Петриківські візерунки», який провела Тетяна Краснокутська.

В заході брали участь вихованці вокально хореографічної студії «Чайка», гуртків «Квіткова Фея» та «Петриківський розпис».

Тож, перша зустріч була сповнена ароматом кави, кольорами петриківського розпису та відкриттям нового в країні Знань. Успіхів всім в новому 2023/2024 навчальному році!