ОСОБЛИВОСТІ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ НА ТВОРЧУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

Влітку для абітурієнтів була гаряча пора. Потрібно було визначитися з майбутньою професією та для мистецьких спеціальностей – підготуватися і здати творчий конкурс. Вихованка фотостудії «Образ» Медіашколи Міського палацу дитячої та юнацької творчості Марія Житник вирішила продовжити навчання на факультеті кіно і телебачення Київського Національного університету культури і мистецтв за спеціалізацією «Фотохудожник-рекламіст».

На творчий конкурс Марія представила майже 30 фотографій різних жанрів, а також готувалася відповідати на питання про історію винайдення фотографії, про технічні особливості фотомистецтва, про визначних українських та світових майстрів фотографії, повинна була проявити свою певну обізнаність в живописі, кінематографі. З максимальних 200 балів Марія отримала за творчий конкурс 198. Разом з оцінками НМТ загальний підсумковий бал в неї – 175,655, що є найкращим результатом серед всіх вступників на спеціалізацію «Фотохудожник-рекламіст».

В суботу 10 серпня на сайті КНУКІМ оприлюднено наказ про зарахування Марії Житник на бюджетну форму навчання. Вітаємо вихованку фотостудії «Образ» та керівника Бориса Дворного з цим великим успіхом!

Марія Житник на фото Олександра Бехтера. Окремі фотографії Марії Житник, які вона представляла на творчий конкурс – «Портрет Святослава», «Червоне та чорне», «Боротьба за м’яч», «Натюрморт зі стаканом».