ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ У 2023/2024 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

30 травня 2024 року педагогічний колектив закладу зібрався на педагогічну нараду,  яка була проведена у формі аналітичного огляду та була спрямована на аналіз та об’єктивну оцінку результатів освітньої, методичної та суспільної діяльності колективу за навчальний рік.

Пріоритетом у педагогічній діяльності колективу залишається виховання на засадах  української  національної  та громадянської  ідентичності. З цією метою у вересні 2023 року був започаткований патріотичний проект «Майбутнє починається сьогодні». На педраді були представлені результати реалізації проєктів: «Інтерв’ю з героєм», «Блакитно-Жовта кава» (Печерська І.М., керівниця гуртка «Журналістика та видавнича справа»);  «Зірки виходять на сцену», «Свою Україну любіть» (Шевкунова О.Р., завідувачка відділом); «Танцем і співом збережемо Україну!» (Трубчанінов Ю.В., художній керівник студії «Чайка»).

Цікаву інформацію про реалізацію психологічних проєктів  «#япоряд», «Полюбіть свою дитину» представила Олена Філоненко, практичний психолог.

Попри непрості умови воєнного часу, колективи закладу були учасниками різноманітних творчих конкурсів, змагань та здобули вагомі перемоги: 231 конкурс (188 у минулому), 782 призових місця (770 у минулому), 50 Гран- прі (26 у минулому).

Відбулися Всеукраїнські, міські заходи: 15-й Всеукраїнський фестиваль-майстерня авторської пісні «Сонячний зайчик» (дистанційно); міський конкурс «Таланти міста Запоріжжя» (змішано); міська літературна гра для старшокласників  «Лабіринт» (дистанційно).

У 2023/2024 році було проведено 67 виховних заходів, в яких взяли участь 5200 учасників.

Підсумком 2023/2024 навчального року  став захід «Україна – мій пульс!» (27.05.2024), який гармонійно поєднав концерт художніх колективів, вручення призу «Сонячний дельфін 2024», вручення Свідоцтв про позашкільну освіту випускникам.

Добіг кінця 2023/2024 навчальний рік. Ще один рік надзвичайно складних випробувань для педагогічного колективу, вихованців, батьків. Всупереч найскладнішому часу в Україні, наш заклад здійснював освітній процес, педагоги працювали  дистанційно та очно. Ключовим пріоритетом було збереження мережі гуртків закладу, впровадження сучасних технологій навчання та створення безпечних умов для здобуття позашкільної освіти.