СКАРБНИЧКА ПЕРЕМОГ У ЛИПНІ

Відпочинок для творчих та креативних вихованців та педагогів нашого закладу – це, в першу чергу, активна участь у конкурсах та фестивалях, проектах, цікаві заняття та майстер – класи.

Плідна робота в класах вихованців старшої групи хореографії студії «Чайка» (педагог Юрій Трубчанінов) сприяла створенню нових  хореографічних постановок, які були представлені на Міжнародні конкурси.

На Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв  «МОЯ МИСТЕЦЬКА УКРАЇНА 2023» (Міжнародний проект Україна – Словаччина, 03.07-09.07.2023) «Чайка» здобула І місце.

А участь у Міжнародному двотуровому благодійному конкурсі мистецтв SEA STARS ROMANIA, який відбувся з 10.07. по 16.07.2023 Romania,Constanta принесла колективу Гран – прі!

Всеволод Скрима та Катерина Лапонова, вихованці «Театру моди, таланту та успіху Inspiration» (педагог Ірина Борщ)  здобули І місця на Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «МОЯ МИСТЕЦЬКА УКРАЇНА 2023».

Підведені підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва   «Знай і люби свій край», м. Київ.

Вихованці студії образотворчого мистецтва (педагог Олена Арсієнко) здобули два   І місця:  Мороз  Софія за роботу «Запоріжжя допомагає дітям», Чуракова Кіра  за роботу «Зустріч батька».

Лукашевич Вікторія, вихованка студії образотворчого мистецтва (педагог Алла Татаринова) здобула ІІІ місце  за роботу «З любов’ю до України, з любов’ю до Запоріжжя».

ІІ місце посіла Христенко  Ксенія,  вихованка  гуртка  «Петриківський розпис»  за роботу «Моє Запоріжжя» (педагог Тетяна Краснокутська).

Вітаємо всіх з перемогами та сподіваємось на нові! Літо триває,  а разом з ним –  і участь наших вихованців у конкурсах. Чекаємо на гарні новини!