«ХАЙ НЕБО БУДЕ МИРНИМ, А УКРАЇНА ЧИСТОЮ!»

Всесвітній день прибирання – один із найяскравіших, потужних, масових за своїм охопленням волонтерських акцій  у світі і в Україні. Цього року подія відбувається у надзвичайних умовах, але вона проводиться із дотриманням правил безпеки, які роз’яснені учасникам, і ще раз приверне увагу всього світу до погіршення екологічного стану України, до якого призводять воєнні дії.

14 вересня 2023 року велика команда нашого закладу активно доєднались до Всесвітнього дня прибирання World Cleanup Day. Прибирали опале листя, сухе гілля, що накопичується на узбіччі тротуарів, вимітали сміття, збирали пластик та пляшки. Ми любимо свій Палац, пишаємось його красою, знаковим місцем знаходження на чудовому березі Дніпра, та прагнемо, щоб наш дім був завжди  чистим та охайним.

Сьогодні екологія – на часі, як ніколи! Наша країна щодня потерпає від екоциду, наше довкілля зруйноване. Потрібно разом балансувати екосистему, тому що це все впливає на наше життя, здоров’я, їжу, воду, повітря тощо. Саме проведення Всесвітнього дня прибирання в Україні показує всьому світові, що українці готові боротися за свою землю, за своє довкілля і ми всі прагнемо жити у чистоті та добробуті.

Екологічно відповідально до Перемоги!