БЛИСКУЧІ НАГОРОДИ ЧЕРВНЯ

Заняття в гуртках та колективах Міського Палацу дитячої та юнацької творчості не припиняються навіть влітку. Вихованці мають велике бажання продовжувати танцювати, грати на музичних інструментах, займатися образотворчим мистецтвом, брати участь у конкурсах та фестивалях різного формату,  розвиватись та досягати певних результатів, навіть, у період воєнного стану в країні.

Вихованці студії образотворчого мистецтва (керівниця Алла Татаринова) здобули перші місця в обласному конкурсі-виставці  дитячого малюнка «Кольоровий світ дитинства». Вашій увазі – чудовий вернісаж конкурсних робіт!

Юні музиканти гуртка ударних інструментів (керівник Віталій Солом’янчук) стали лауреатами І премії  у міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв «Світло Перемоги», присвяченого Дню Конституції України. Конкурс відбувався з 28.06 по 03.07.2024р. у м. Кошице (Словаччина), у дистанційному форматі. Вихованці ансамблю ударних інструментів  у складі: Леонтьєва Єва, Пацернюк Артем, Ільченко Ілля виконали «Попурі на теми українських пісень».

В червні отримала Гран – прі старша група Вокально – хореографічної студії «Чайка» (керівник Юрій Трубчанінов) за участь у IX Міжнародному двотуровому багатожанровому  фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі» м. Миколаїв (дистанційно) та 10 Гран – прі (!) в цьому навчальному році на Міжнародному  канадсько – українському фестивалі дитячої та юнацької творчості  «Амстердам-Торонто», який відбувся 31.05. – 07.06.2024 (дистанційно).

Косарєва Єлизавета, вихованка початкової групи ансамблю спортивного бального танцю «Фієста»  (керівник Микола Новотарський) виборола  перше місце у Всеукраїнських змаганнях зі спортивних бальних танців «Magic Dance», які відбулись у місті Дніпро 02.06.2024р. Від організаторів конкурсу Єлизавета отримала «Подарунковий Сертифікат на 1000 гривень»!

Фесенко Руслан та Гладун Софія, вихованці старшої групи ансамблю спортивного бального танцю «Фієста» (керівниця  Лариса Шевцова) увійшли у призову шістку, посівши почесне V місце у міжнародному офіційному закритому «Чемпіонаті Німеччини з 10-ти танців серед юніорів», який відбувся  15-16.06.2024р. у місті Нюрнберг.

Вихованки основного рівня навчання вибороли перше та два третіх місця  у міжнародному танцювальному турнірі «Tanz-Turnier-Club» з сольних виступів, який відбувся 29.06.2024р. у  місті Мюнхен.

Вітаємо наших талановитих вихованців та педагогів з вагомими досягненнями та бажаємо подальших успіхів! Дякуємо ЗСУ за можливість займатися творчістю та прославляти Запоріжжя та Україну на міжнародному рівні.

.