ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВЦЕ ТА ЛЯЛЬКА – МОТАНКА

Символ весни – традиційне великоднє дерево розквітло сьогодні  на подвір’ї  Палацу! Прикрашене барвистими писанками, горить тепер воно яскравим вогником. Педагоги закладу разом з технічними працівниками прикрасили його різноманітними писанками, виготовленими руками наших вихованців.

А ще відбувся майстер – клас для педагогів закладу з виготовлення ляльки – мотанки, який провела  Оксана Туз, начальник  відділу позашкільної освіти управління позашкільної освіти, виховної роботи та національно – патріотичного виховання департаменту освіти і науки Запорізької міської ради. Щиро дякуємо!

Весело, дружньо, з великою старанністю робили ляльки – мотанки. Допомагали один одному, раділи своїм успіхам. Створювали своїх ляльок лише з щирими почуттями, щоб вони мали потужну енергетику й оберігали життя наших захисників. Тож всі сьогоднішні вироби – обереги наповнять Великодній кошик для ЗСУ.

Війна внесла свої корективи в наше повсякденне життя, та ми тримаємося! І цьогорічний Великдень для всіх нас особливий. Кожен Українець чекає на перемогу та сподівається на краще!