ВИПУСКНИК 2023. ДЕРЕВ’ЯНКО АННА

Дерев’янко Анна  – випускниця циркової студії  «Арлекін», «Народного художнього колективу», керівник Дмитро  Єсковець.

Анна навчається цирковому мистецтву п’ять років. За цей період визначилася із цирковими жанрами, які їй притаманні, а саме: акробатика, еквілібр та повітряна гімнастика. Анна багато часу приділяє тренуванням, комплексу вправ для гнучкості хребта, вміє емоційно налаштуватись на вдалий публічний виступ. 

Під час навчання у закладі, Анна брала участь у відкритому обласному шоу – конкурсі «Принц та Принцеса цирку», де посіла Гран-прі, 2021р.; у обласному фестивалі-конкурсі «Веселі закаблуки» (номінація «циркове мистецтво», 2022р.) – здобула І місце; у Всеукраїнському  Благодійному фестивалі «Таланти Хортиці», 2022р. – присвоєно титул «Grand Star». Ці всі фестивалі відбувались в очному форматі.

Окрім того, випускниця студії має чудову можливість здобувати професійні компетентності, тренуючись та виступаючи на арені Запорізького державного цирку. Протягом березня 2023 року, Анна здійснила чотири виступи з номером «Пластичний еквілібр на тростинах»  у програмі «Віват», даруючи  запорізькій публіці позитивні емоції. 

Дерев’янко Анна має наміри пов’язати своє життя з цирковою діяльністю, й тому, готується до вступу до Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв.

Фото: Дерев’янко Анна, портрет;

афіші циркової програми;

виступи Анни у Запорізькому державному цирку.