ВИПУСКНИК 2023. НЕСТЕРОВА ЄЛИЗАВЕТА

Гурток авторської  (бардівської) пісні. Керівник Олена Алексєєва.

Закінчила повний курс навчання – 9 років. Засвоїла основну інформацію, що дає змогу бути компетентною в питаннях авторської пісні та її місця у взаємопов’язаній системі видів мистецтв, зокрема: теорія, історія та сьогодення авторської пісні; знання основних   імен  класичних  та сучасних авторів-виконавців та їх  найкращих творів; засоби самостійного отримання інформації з питань авторської пісні (аудіо – та відеоматеріали, збірки пісень та віршів, основні Інтернет – ресурси  тощо); основи організаційної роботи ( концерт, творча зустріч,  фестиваль). Оволоділа наступними навичками: самостійний  «розбір» пісні по пісенній збірці, фіксація пісні з аудіо носія, її  вивчення та відтворення за допомогою доступних технічних засобів; самостійний дієвий аналіз пісенного  або поетичного твору та елементарна режисерська розробка його емоційної партитури; самостійна фізична та психологічна підготовка до виступу; взаємодія з партнером на сцені та з глядачем як з партнером; робота з посилюючою апаратурою;  використання ZOOM для трансляції музичних програм (власний спів під гітарний акомпанемент). Вміє: співати публічно соло під чужий та власний  (гітарний) акомпанемент, акомпанувати іншому виконавцю, співати у складі дуету чи ансамблю, художньо читати вірші та прозу; емоційно втілювати драматургічну розробку твору  в процесі  виступу.

Брала участь у наступних конкурсно-фестивальних (в т.ч. Інтернет-)  заходах:

1. 2013-2022 рр. Всеукраїнський  відкритий дитячо-юнацький фестиваль-майстерня авторської пісні «Сонячний зайчик», Запоріжжя  (2013 р. – лауреат, номінація «Дует»; 2016, 2017 рр. – лауреат, номінація «Виконавець»; 2019, 2022 рр. – призер, номінація «Виконавець», 2018 р. – спеціальний приз за участь у Театральній творчій майстерні, 2022р. – Диплом Дніпропетровського міжобласного відділення Національної Спілки театральних діячів України).

2. Всеукраїнський конкурс молодої української поезії і авторської пісні «Хортицькі дзвони» ім. М.Брацило, Запоріжжя (2020 р. – спеціальна відзнака за створення музики на вірш М. Брацило).

3. Міжнародний музично-поетичний фестиваль «Зірка Різдва», Запоріжжя (2014, 2016 рр. – лауреат, номінація «Виконавець авторської пісні»).

4. 2014-2021 рр. Міжнародний фестиваль авторської пісні та поезії «Байда», Запоріжжя (2018 р. –  лауреат, номінація «Виконавець»).

5. Міжнародний фестиваль авторської пісні і поезії  «Булат», с. Суми (2017 р. – учасник Молодіжного майданчику фестивалю).

6.Міжнародний Інтернет-фестиваль авторської пісні та поезії «Співучі вітрила» (2020 р. – учасник Концертної програми сучасної української авторської пісні).

7. 2020-2021 рр. – Міжнародний  Інтернет-проєкт «В сузір’ї «Сонячного зайчика» – 10 тематичних програм для учасників та випускників фестивалю.

Сценічна практика:

З 2013 року регулярно брала участь у заходах Палацу та гуртка (звітні концерти, концерти до святкових дат, концерти у бібліотеках міста та області, Обласному художньому музеї, концерти в військовому шпиталі та у воєнних частинах міста, у навчальних закладах тощо).

Брала участь у культурній програмі міських фестивалів: фестиваль бойових мистецтв «СПАС», фестиваль витончених мистецтв «Амплуа»,  фестиваль мистецтв «Творча хвиля» та ін.

Неодноразово брала участь у ТВ- програмах Запорізької ТРК , телеканалів «Алекс» та «ТВ-5».

З 2014 року  бере участь у заходах Театру поетичної пісні Олени Алексєєвої,

з 2018 року  –  Запорізького Центру авторської пісні.

У 2018 та 2023 рр. за високі досягнення у конкурсах та фестивалях Нестерова Єлизавета була нагороджена призом закладу – «Сонячний Дельфін».