ВИПУСКНИК – 2023. СКРИННИК МАР’ЯНА

Скринник Мар’яна, випускниця «Театру моди таланту та успіху «InspIRAtion» (керівник  Ірина Борщ), навчалася у колективі п’ять років. Протягом цього часу розвивала акторські здібності, випробувала себе в якості ведучої тематичних заходів у Палаці та поза його межами, разом з колективом брала участь у театральних виставах та показах творчих колекцій одягу.

ЇЇ найяскравіші творчі досягнення: роль «Радості» у новорічній виставі «Думками навиворіт» на сцені рідного Палацу у 2018 році; у 2019 році виступала в жанрі пародії та посіла призове місце на фестивалі-академії кіно театральної творчості «Золотий ключик» у місті Українка, а в 2021 році на цьому ж фестивалі в місті Бердянську здобула титул «Міс Золотий ключик» у старшій віковій категорії.

Із колективом «InspIRAtion» подорожувала з показами колекцій до м. Дніпро, Вінниця, Полтава, де виступи колективу здобували призові місця та нагороди.

Мар’яна  активна учасниця багатьох заходів  Запорізького міського Палацу дитячої та юнацької творчості. Завдяки театру –  мала чудову можливість відвідувати  майстер-класи з акторської, ораторської майстерності, сценічного руху. Усі здобуті знання вже використовує на практиці. За кордоном стала частиною команди українського медіа ProUkraïnu.cz. У соцмережі веде рубрику корисних та розважальних відео.

«Театр моди, таланту та успіху «InspIRAtion» додав Мар’яні не тільки знань та навичок, а й впевненості в собі, натхнення для подальшої діяльності.

Мар’яна – дуже творча дівчина! Має наміри пов’язати своє життя з акторською майстерністю та шукає можливості для подальшого розвитку.