«ВИПУСКНИК 2023». ФОМЕНКО СОФІЯ

Фоменко Софія Сергіївна – випускниця гуртка «Fitness Betta», керівниця Белькова Тетяна Володимирівна.

Софія навчалась у гуртку протягом 6 років. Згідно з програмними вимогами вона оволоділа теоретичними  знаннями та компетенціями з наступних дисциплін: степ-аеробіка, базова аеробіка, силовий тренінг, аеробіка з фітболом, стретчинг. 

Під час навчання, Софія брала участь у щорічних конкурсах «Супер аеробікс», підсумкових концертах для батьків, проєктах, флешмобах, міських, обласних, всеукраїнських, міжнародних фестивалях, конкурсах та звітних концертах творчих колективів закладу. Фоменко Софія стала лауреатом IІ ступеня у Міжнародному дитячому конкурсі «Friends-2023»,  лауреатом I ступеня у Всеукраїнському дистанційному конкурсі «Арт-Трамплін». 

Протягом навчання зарекомендувала себе як старанна, працелюбна та зібрана учениця. Має гарне почуття ритму, володіє довготривалою пам’яттю, що дозволяє їй швидко засвоювати програмний матеріал. На заняттях завжди активна, уважна. За  цей період навчання виявила організаторські здібності і здатність до постановок спортивно-танцювальних етюдів. Софія випробувала себе у якості тренера групових програм і з успіхом впоралась з цим завданням.. 

Бажаємо Софії успіхів та досягнень!