«ВИПУСКНИК – 2023». ЄВГЕН КАМЕНСЬКИХ

Каменських Євген – випускник  циркової студії «Арлекін» «Народного художнього колективу», керівник – Дмитро Єсковець. Починав 

Євген прийшов у циркову студію у 2016 році до Володимира та Любові Свириденко. За сім років навчання, опанував жонглювання, їзду на моноциклі, складні акробатичні елементи. Тренування відбувались як самостійно, так і з партнером – братом Єгором. Взаємодія на сцені, відчуття партнера сприяли постановці яскравого сценічного дуету – «Жонглювання діаболо». 

Протягом навчання у студії «Арлекін»  Євген брав участь у конкурсах та фестивалях циркового мистецтва та здобув призові місця: І місце у обласному заочному огляді-фестивалі «Таланти твої, Запорізький краю!», 2021 рік; Диплом ІХ Міжнародного фестивалю естрадно-циркового мистецтва «Яскрава арена Дніпра», 2019 рік; виступав в якості групи підтримки конкурсантів під час відкритого обласного циркового шоу «Принц та Принцеса цирку» у 2020 році, у програмі фінальної літературної міської гри для старшокласників «Лабіринт» (2019 рік), у звітних концертах ЗПО «МПДЮТ».

Євген постійно працює над удосконаленням своєї майстерності, завжди використовує можливість живого сценічного виступу перед глядачами. Зараз Євген перебуває у Хорватії (м. Загреб),  де продовжує навчання у 11-му класі. Він має можливість виступати на арені місцевого цирку. 

У майбутньому, Євген мріє стати цирковим артистом. Хай щастить!