ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Нарешті дочекалися! 11 вересня о 10.00 на майданчику біля  Обласної філармонії  відбулась зустріч вихованців, педагогів та батьків нашого закладу. До свята завітали також мешканці нашого міста, які змогли ознайомитись з напрямками творчої роботи ЗПО «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» і вкотре переконатися, що наш заклад – найкращий вибір для дітей, підлітків та молоді нашого міста, для їх майбутнього!

Завітавши до OPEN DAY- нашої он лайн платформи освітніх послуг, присутні змогли ознайомитись зі всіма напрямками освітньої діяльності закладу, які були презентовані на 10 он лайн платформах: танцювальної –  «Рух до Перемоги», мистецької – «Арт-Бум», творчої – «ТвориТи», раннього розвитку дитини – «Блискучий старт», лінгвістичної – «Поліглот», театральної – «Овацій час», технічної – «Велика Мрія», спортивної –  «РивОК», музичної – «Муз Cool»,  телевізійних технологій – Медіа школа.

Педагоги представляли свої гуртка, студії, ансамблі та записували бажаючих до навчальних груп.

Під час свята відбулась церемонія нагородження дипломами та медалями «Сонячний Дельфін – 22» вихованців, які в минулому навчальному році вибороли в конкурсах, фестивалях, змаганнях найбільші та найпрестижніші нагороди.

Нажаль, реалії сьогодення завадили виконати повністю всю програму свята. На глядачів чекали яскраві виступи Талант – студії «Фріда», циркової студії «Арлекін», Гуртка ударних інструментів, ансамблю спортивного бального танцю «Фієста», вокальної групи студії «Чайка». Але запальними танцями привітали всіх присутніх вокально – хореографічна студія «Чайка» та хореографічна студія «Весняночка».

Під час заходу тривала АРТ  –  толока, на яку наші талановиті вихованці, педагоги та батьки представили свої чудові вироби. 3 тисячі гривень буде передано на підтримку ЗСУ!

Директор Людмила Маринюк привітала всіх присутніх з початком нового навчального року, побажала успіхів нашим талановитим вихованцям, подякувала батькам та побажала миру та скорішої перемоги!

Колектив та вихованці ЗПО «Міський Палац дитячої та юнацької творчості»  дуже вдячні керівництву Запорізької обласної філармонії в особі Ірини Конаревій за всебічну допомогу!

Захід висвітлювався телеканалом «МТМ».

« 1 of 2 »