ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.

На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Педагоги Міського Палацу дитячої та юнацької творчості вже більше року опікуються маленькими мешканцями гуртожитку по вулиці Фанатській, 22 з родин ВПО.

До Дня захисту дітей створили для них справжнє свято, веселий квест, в якому взяли участь навіть батьки.

Діти відвідали станції «Фрукти-овочі», «Літні танці», «Влучне око», «Літо на пам’ять» і «Баланс», де на них чекали різноманітні випробування: з танців, з кмітливості, спритності. Змагались дві команди – «Соняхи» та «Сонячний зайчик». Перемогла команда «Сонячний зайчик». Всі учасники отримали солодкі призи.

Вітаємо всіх дітей України! Здоров’я всім і ясних днів! Нехай швидше настане мир в Україні і всі українські діти більше не знатимуть жахів війни! Нехай літо для всіх українських дітей буде мирним, добрим і лагідним!