ЗАПРОШУЄМО ДО НАВЧАННЯ

Ввечері, 10 вересня, на подвір’ї структурного підрозділу нашого закладу за адресою вулиця Курузова, 13 лунала музика, дитячий сміх, порпалися повітряні кульки, якими був прикрашений вхід.

Педагоги запрошували мешканців найближчих  будинків завітати до класів, подивитись заняття, які вже розпочались, та записати дітей у гуртки та студії.

Гості завітали до занять вокально – хореографічної студії «Чайка». Подивились, як майстерно виконують класичні вправи вихованці вищого рівня навчання (педагог Юрій Трубчанінов), старанно працюють над партерною гімнастикою вихованці початкового рівня (педагог Аліна Тимохіна).

Батьки, що записали дітей у школу «Барвінок», спілкувались з педагогами Євгенією Пойдою, Оленою Філоненко, відвідали кабінети для занять, познайомились з навчальною програмою.

У гуртку декоративно – ужиткової творчості «Жар – птиця» (керівниця Ганна Шугай) відбулась зустріч з вихованцями, які продовжать навчання в цьому році, обговорювались плани, зручний розклад занять.

Запис у гуртки триває протягом вересня. Запрошуємо юних мешканців Хортицького району завітати на Курузова, 13 та обрати заняття до душі!