З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Другий рік триває війна. Це Страх. Біль. Руйнування. Втрати. Але Українці – незламні, а освіта і освітяни – це внутрішня сила нації. Тому мужність, витримка, небайдужість, єдність. Ми віримо в нашу Перемогу, в  майбутнє для нашої держави. Заради цього ми працюємо, долаємо, відбудовуємо. Заради майбутнього, яке починається вже сьогодні!

Освітній фронт не менш важливий, ніж фронт військовий, в окопах. Саме ви виховуєте таких українців, які сьогодні захищають нашу землю ціною власного життя, бо українців об’єднують цінності! У цей важкий час на ваших плечах лежить ще більша відповідальність за освітній процес, за дітей, за їх безпеку, за їх зростання не просто людьми, а патріотами, громадянами своєї держави.

Ми пишаємось педагогами нашого закладу, тим внеском, який вони роблять піднімаючи український прапор перемоги в міжнародних змаганнях і конкурсах. Ми вдячні кожному нашому вихованцю за велику працю, цілеспрямованість, творчість і позитив, який вони несуть  у світ.

Вітаємо наших колег, які напередодні свята отримали високі нагороди.

Маринюк Людмилу Вікторівну, директора ЗПО «МПДЮТ» з Подякою Міністерства освіти і науки України!

Трубчанінова Юрія Володимировича, художнього керівника вокально – хореографічної студії «Чайка» з премією міського голови в Номінації «Працівники закладів позашкільної освіти, які мають переможців творчих  конкурсів всеукраїнського та міжнародного рівнів»!

Дорогі колеги, ми маємо вистояти. Ми зобов’язані бути опорою і джерелом надії для наших вихованців. Нині Україна, наші Збройні Сили стали для всього світу прикладом того, як можна боротися за своє, відстоювати національну ідентичність, цінності свободи і гідності людини. Нашим дітям потрібно це розуміти, плекати любов до рідної країни, адже саме їм розбудовувати європейську, модерну Україну.

Ми творимо своєю щоденною працею наше УКРАЇНСЬКЕ МАЙБУТНЄ!

Зі святом, шановні колеги!