КАЗКОВИЙ ДЕНЬ ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

Напередодні  Різдва,  для дітей, що тимчасово мешкають у гуртожитку на Добролюбова 22, творча команда педагогів «Міського Палацу дитячої та юнацької творчості» провела квест  «Сім життів Кота в чоботях». Побутує думка, що в котів 9 життів.  Кіт у чоботях розтратив сім із дев’яти своїх життів та залишив побажання на 6 зірках.  Щоб знайти їх,  треба пройти сім його життів.

Всі діти полюбляють грати, мандрувати та спостерігати. Гравцям довелось побувати на 7 локаціях, на яких вони знайомились  з зимовими традиціями України та співали колядки разом з вихованцями та педагогом вокально – хореографічної студії «Чайка» Оленою Корнєєвою, власноруч виготовляли паперових кошенят разом з Ганною Мінченко,  керівником гуртка «Квіткова фея», вирішували завдання на кмітливість та отримували нагороду у вигляді валюти «котокролик» від Олени Шевкунової, завідувачки відділом.

Разом з Аліною Лавровою, культорганізатором, збирали пазли та дізнавалися, що серце кота цінує дружбу та зберігає любов. А ще грали в «Більбоке» та розплутували зимові слова для «кото блокноту»  разом з Ніною Самофаловою, завідувачкою відділом, демонстрували свої інтелектуальні здібності та проходили котячими лабіринтами за допомогою Олени Каменєвої, культорганізатором, навчались висловлювати новорічні побажання одне одному під керівництвом  Ольги Громової, бібліотекаря.

Всі разом шукали  зірки та складали побажання від Кота в чоботях. Сподіваємось,  що слова «Ніколи не відмовляйтеся від  своєї мрії!» будуть підтримувати  дітей в цей непростий час. Захід закінчився виконанням колядок та новорічними побажаннями від організаторів квесту.

Захоплююча пригода, де розум, сміливість, кмітливість та командний дух сприяли цікавому проведенню  одного з днів зимових канікул!