КРАЇНА НЕЗЛАМНИХ СЕРДЕЦЬ

До Дня Єдності та Дня Герба України 15 лютого у гуртожитку на Фанатській, 22 для дітей ВПО відбувся квест «Країна незламних сердець». Завдання на станціях були присвячені тому, що об’єднує Україну та українців. Змагалися три команди «Суперсила», «Амфібія» та «Аксолотиль». На станції «Асоціації» учасники називали те, що асоціюється з містами України. Київ — з каштанами та «Київським тортом», Одеса — з Потьомкінськими сходами та Чорним морем, Львів — з кавою та книгарнями, Запоріжжя — з Дніпрогесом та островом Хортиця.

На станції «Серце» виготовляли серця в кольорах національного прапору, на станції «Квіти» дітям потрібно було у правильній послідовності зібрати різнокольорові браслети, колір яких відповідав тій чи іншій квітці: бузку, соняшника, мальвам, волошкам, маку. На станції «Граймо!»  – влучали м’ячами у корзину та на кожне влучання називали міста України. На станції «Подорож»  – подорожували містами України, відповідаючи на питання щодо видатних місць України.

Наприкінці гри кожна команда разом з педагогами склала пазли з зашифрованими словами «Єдність», «Прапор», «Україна», «Герб». Учасники жваво і з цікавістю пройшли квест.

Головне, що нас об’єднує в нелегкий для країни час — незламний дух та віра в наших захисників і перемогу.