МАЙСТЕР – КЛАСИ ЗА ДЛЯ УСМІШКИ!

Ось так, у дружньому колі, третій тиждень поспіль, щодня наші педагоги, змінюючи один одного, проводять цікаві майстер – класи для діточок переселенців у Козак Палаці.

Разом з Ганною Мінченко, керівником гуртка «Квіткова фея», робили янголів – охоронців з ниток, стрічок та картону, зайченя та кошеня у техніці паперопластика. Разом з Оксаною Туз, керівником гуртка «Моделювання іграшки – сувенір», на столах з’являлися ляльки – мотанки «щастя», метелики з фоамірану, з бісеру, браслети із намистин та шпагату. Ганна Шугай, керівник гуртка «Жар – птиця», навчала зовсім маленьких ліпити з легкого пластиліну смаколики, фантазійне морозиво, солодкі повітряні кремові торти, цукерки. Справжня виставка чудових малюнків з’явилася в Козак Палаці:  «Калина – символ України», «Гроно калинове», «Букет для матусі» та інші, які були виконані за допомогою Тетяни Краснокутської, керівника гуртка петриківського розпису.  А ще малювали свої мрії про мирне життя разом з Аллою Татариновою та Оленою Арсієнко, керівників студії образотворчого мистецтв.

Подивіться на ці усміхнені обличчя маленьких українців, на їх чудові роботи.  Життя триває, відчуття безпеки відновлюється! Майстер – класи продовжуються!