МОРСЬКІ ПРИГОДИ У «ЧАЙЦІ»

10 серпня у приміщення підрозділу нашого закладу за адресою Курузова,13 «завітали» морські пірати, русалоньки та інші мешканці підводного світу. А насправді молодші вихованці студії «Чайка» та гуртка фітнесу поринули у цікаві морські пригоди та разом з батьками відволіклись на деякий час від тривожного сьогодення. Гості свята оплесками зустріли завзятих матросів  на чолі з капітаном, які запросили усіх у морську подорож. Під час подорожі вчились мити палубу, зустріли білу Чайку, з радістю і азартом рибалили,  навіть спіймали  Золоту рибку, яка виконувала  мрії  за допомогою своєї чарівної палички. Неочікуване  з’явилась Риба-Пила, яка підпилила корабель і він пішов на дно… Але на  поміч припливли веселі восьминіжки і медузи,  врятували корабель та  допомогли дістатися до «Острова Музики». А ще учасники свята допомогли Русалоньці зібрати  перлини для намиста. За це вона всім щиро віддячила і корабель миттю опинився вдома на рідній землі, нашій чудовій Україні.

Під час мандрівки було багато танців , пісень та ігор, діти чудово провели час. А пірати роздали усім свої приховані скарби – солодощі.

Дуже дякуємо всім педагогам, батькам та нашім вихованцям за підготовку чудового заходу. Особлива подяка Тамарі Василівні Таран – організатору та автору сценарію свята!

Захід відбувався з дотриманням всіх  вимог з охорони життя. Поряд знаходилось укриття на випадок повітряної тривоги.