НАВЧАЄМО ДИСТАНЦІЙНО. СТУДІЯ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА

Згідно з розкладом відбуваються заняття в студії образотворчого мистецтва (керівник Алла ТАТАРИНОВА), які проходять у дистанційному форматі  на платформі ZOOM. До занять залучаються не тільки діти, які знаходяться в Запоріжжі, а й ті, які тимчасово перебувають в інших містах та в інших країнах:  Польщі, Німеччини, Швейцарії, Ізраїлю. Впродовж грудня 2022 року та січня 2023 року вихованці студії вивчали закони лінійної та повітряної перспективи, основні пропорції фігури людини, особливості побудови фігури людини залежно від віку, вчились не тільки будувати зображення, але й передавати за допомогою олівця, чорної ручки та інших графічних матеріалів фактуру, світлотінь. Виконували різноманітні замальовки до теми «Українські народні свята. Різдво», малювали символ 2023 року – кота. 

У 2023 році вихованці продовжують  активно брати  участь у конкурсах. Іванова Софія, Радченко Каспер, Стаєнна Анастасія та Харченко Марія стали переможцями Міжнародного дистанційного конкурсу «Моя зимова казка» (м. Краматорськ). Гутова Вікторія, Ракович Алла, Баранова Мар`яна брал участь у обласній благодійній патріотичній акції дитячих малюнків – листівок «З любов`ю до героя».

 Дистанційне навчання стало викликом для всіх: викладачів, вихованців і батьків. Але наші діти стали більш самостійними, цілеспрямованими і свідомими. Майже кожен зрозумів, що успіх у навчанні залежить від особистих зусиль та старанності. Про це свідчать роботи вихованців студії.