НАШ ЩАСЛИВИЙ ОБЕРІГ

Знаємо, цей рік був прожитий між двома світами. На межі почуттів і можливостей. До 24 лютого – в мирному просторі, після – у жахливій тіні війни. Ми багато чого зрозуміли цього року… Як важливо почуватися захищеними, навіть, в небезпеці. Оберігати в серці відчуття і дух рідного дому. Триматися разом, вірити в найкраще, чуйно зігріваючи в долонях Надію.

Ми тепер вміємо вчитися та працювати під час повітряних і душевних тривог. Не відкладати на завтра. Щиро посміхатися. Молитися за незнайомих, але таких неймовірно гарних і справжніх людей! Наших людей, що захищають, допомагають, рятують!

Ми ніколи так не цінували тишу, світло та тепло, спілкування з друзями, свята! Ніколи не бачили стільки людяності, щирості, хоробрості та доброти!

Навіть, без світла ми не залишились в темряві… Бо всередині нас палає безліч зірок!

Ми НЕ живемо в страху та відчаї. Ми вміємо любити, мріяти, творити…

У цей випробувальний рік не було жодного дня, щоб Заклад позашкільної освіти «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» не втілював у життя дитячі мрії.

Багато наших творчих колективів доєдналися до добрих справ, волонтерських ініціатив, соціальних проєктів. Ми наближали Мир своєю творчістю, разом долали труднощі і перемагали!

Наші фестивалі об’єднували творчі спільноти з усієї країни та з-за кордону. Наші вихованці досягали успіху і дивували світ. Наші педагоги робили все для того, щоб діти з тимчасово переміщених родин легко освоїлися в Запоріжжі, повернулися до творчості, стали нашими дітьми…

Ми пройшли цей рік з гідністю. Ми знаємо, на що здатні.

Тож, нехай новий, 2023 рік, стане простором для супер – можливостей! Часом, коли збуваються мрії, а наша країна долає темряву і повертається до мирного, щасливого і творчого життя!

Віримо, що наші любі вихованці якнайскоріше повернуться у рідні стіни оновленого Палацу!