НЕЙМОВІРНІ ВИКОНАВЦІ ЦИРКОВОЇ СТУДІЇ «АРЛЕКІН»

Циркова студія «Арлекін» завершила навчальний рік яскравим концертом, який відбувся 9 червня 2024 року на сцені ЗПО «МПДЮТ». На підсумковому заході були присутні батьки вихованців, педагоги закладу, адміністрація, мешканці нашого міста.

16 вихованців студії початкового, основного та вищого рівнів навчання продемонстрували творчі сценічні номери, над якими працювали протягом навчального року. Це — повітряне кільце, сольні виконання (Аксьонова Єлизавета, Голоднюк Софія ), полотна (Єсковець Єлизавета), акробатичний дует (Байрак Вероніка та Дерев’янко Анна), еквілібр на тростинах (Дерев’янко Анна), дует на ременях (Аксьонова Єлизавета та Дорогокупля Дар’я), хула-хупи ( Мороз Зоряна, Єсковець Єлизавета), сюжетна замальовка «Чарівні метелики» (Завірова Злата),  груповий номер зі скакалкою «Все буде Україна!».

Яскраво дебютували вихованці-початківці з номерами «Балансування на котушках» (Єремеєв Макар, ВПО з Мелітополя), гімнастка на полотнах (Позняк Злата).

Керівники студії –  Євгенія Лукшина та Дмитро Єсковець  – підготували  сценарій заходу, який, в доброзичливій і теплій атмосфері, провела ведуча, вихованка студії Яланська Арина.

Вихованці продемонстрували свої таланти,  жагу до творчості та самореалізації у воєнні часи, наповнили зал позитивними емоціями та чудовим настроєм.

Циркову студію «Арлекін» привітала директорка Людмила Маринюк та подякувала педагогам, дітям та їхнім батькам за високий рівень майстерності підготовлених номерів попри усі виклики, з якими ми стикалися цього року: відключення світла, повітряні тривоги, інші негаразди.

Дякуємо нашим військовим за те, що маємо можливість навчатися та виступати перед публікою, набувати досвіду, підкорювати нові вершини, створюючи привабливий імідж циркової студії «Арлекін» та нашого закладу!