НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ ВІД «ЧАЙКИ»

10 грудня на сцені Міського Палацу дитячої та юнацької творчості» відбувся святковий концерт вокально – хореографічної студії «Чайка», яка привітала наших захисників та захисниць з Днем ЗСУ та прийдешними новорічними святами! Надзвичайне хвилювання охоплювало юних артистів, тому що це велика честь виступати перед тими, хто захищає нашу Україну!

Запальна «Метелиця», витончений румунський танець «Мушамауа», жартівливий танок «Дунаю Дунаю», патріотичний та неперевершений «Батько Отаман» вразили глядачів емоційним та професійним виконанням. Чудові,  співучі українські народні пісні  у виконанні Карини Коршикової, Анастасії Мінченко, Кіри Книшенко визивали гучні оплески та окрики «Браво!». Вперше спробувала себе на сцені і малеча, яку оплесками підтримували присутні.

Людмила Маринюк, директорка закладу, подякувала нашим захисникам за можливість жити і навчати наших дітей, побажала скорішої перемоги!  Подякувала дітям за чудовий концерт, батькам – за підтримку та віру, педагогам «Чайки», її художньому керівнику Юрію Трубчанінову –  за велику творчу роботу, яка тривала, незважаючи на війну, тривоги, від’їзд багатьох вихованців студії за кордон.

Разом до перемоги! Слава Україні!

(Захід відбувся з дотриманням всіх правил безпеки)