ПАЛАЦ ВІДКРИВАЄ ДВЕРІ

День відкритих дверей для кожного закладу освіти – дуже важливий захід. Це старт нового навчального року, зустріч з вихованцями та батьками, знайомство з новачками, які вперше завітали до нашої дружньої родини Палацу. Тому, як завжди, педагоги ретельно готуються та намагаються зробити все для того, щоб ця зустріч була цікавою та незабутньою! В цей раз місто зустрічі – майдан біля Обласної філармонії, 11.09.2022 о 10.00.

Завітавши до OPEN DAY – нашої онлайн платформи освітніх послуг, ви  ознайомитесь з напрямками творчої роботи нашого закладу і вкотре переконаєтесь, що Палац – найкращий вибір для дітей, підлітків та молоді, для їх майбутнього! Ви побачите чудові виступи відомих художніх колективів закладу, побуваєте на творчих платформах, де будуть представлені всі гуртки нашого закладу, познайомитесь з педагогами та освітніми послугами Міського Палацу дитячої та юнацької творчості. А ще зможете побачити нагородження щорічним призом «Сонячний дельфін – 2022» вихованців, які здобули у минулому навчальному році найбільшу кількість престижних нагород. 

На вас чекають хобі –  класи, наші педагоги нададуть відповіді на питання і ви зможете записатись до будь –  якого гуртка, студії, ансамблю!

А ще раніше відбудуться зустрічі з вихованцями та батьками на філіях нашого закладу:  

 04.09.2022 о 16.00 – «Свято мильних бульбашок»,  Курузова, 13;      

 04.09.2022 о 10.00 – «Запрошує «Весняночка»,  Ентузіастів, 13 (гуртожиток педагогічного коледжу);  

09.09.2022  о 17.00 – «Українські візерунки»,  Кіяшко, 42

Приєднуйтесь до нашої великої родини талантів! І залишайтеся з нами в онлайн та офлайн  форматі! Ми знаємо, як зробити ваше творче життя яскравим і незабутнім!