ПОПРИ ПОПІЛ ВІЙНИ. ДО ДНЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Сьогодні у нашій країни відзначається значиме свято – День національної гвардії України. Вихованці Закладу позашкільної освіти «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» приготували невеликий але щирий концерт для наших мужніх воїнів, які  вдень і вночі боронять  кожний метр рідної землі, щоб вигнати російську навалу з нашої Батьківщини.

Кожний номер концертної програми зустрічався оплесками: танцювальні етюди «І все на світі треба пережити», «Не твоя війна» у виконанні  талант-студії «Фріда» та її солістки  Анни Сарани, чудові українські пісні, які пролунали у  виконанні солісток вокально – хореографічної студії «Чайка» Карини Коршикової та Анастасії Мінченко. Незабутнє враження залишила патріотична колекція «Незламна» Театру моди, таланту та успіху «Ispiration».

Родзинкою зустрічі стало вітання Людмили Маринюк, директорки закладу, яка вручила командиру військових гільзу від снаряду, який відпрацював по ворогу, розписану вихованцями гуртка петриківського розпису. Цю гільзу передадуть до музею військової частини 3033.

Це так символічно, що все, чого торкається рука наших талановитих дітей, перетворюється на витвір мистецтва. Вони – майбутня незламна українська нація!

Попри попіл війни у кожному серці маковим цвітом розцвітає віра у нашу перемогу!