ПЕРЕМОГА В НАЙПРЕСТИЖНІШОМУ КОНКУРСІ РОКУ!

Завершилося підведення підсумків Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край 2024”, яка проходила під патронатом Українського державного центру позашкільної освіти. Цього року виставка вразила кількістю та якістю представлених робіт – на розгляд журі були подані 1289 творів від юних майстрів з 22 регіонів України.

Наш заклад  гідно презентував себе на конкурсі роботами вихованок «Народного художнього колективу» студії образотворчого мистецтва, які  були представлені у номінаціях «Живопис» та «Графіка» та вражали багатством ідей, майстерністю виконання та глибинним розумінням українських культурних традицій.

Вітаємо!

Філатову Поліну – диплом І ступеню за роботу «Щедрий вечір», керівник Арсієнко Олена Леонідівна.

Карпову Софію –  ІІ місце (графіка)  за роботу «Коли закінчиться війна, я хочу тата обійняти, сказати сонячні слова», керівник Арсієнко Олена Леонідівна.

Баранову Мар’яну  – дипломом ІІІ ступеня за роботу «Птахи Перемоги над Запоріжжям», керівник Татаринова Алла Григорівна.

Щиро  вітаємо переможців конкурсу  та дякуємо за їхню творчість, натхнення та невичерпну енергію! Їхні роботи  надихають та дарують віру в мирне майбутнє.