ЗАВДЯКИ ТОБІ. ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ.

1 жовтня  відбувається всеукраїнська акція вдячності та поваги нашим захисникам і захисницям.

У 2014 році російський агресор прийшов на українську землю з війною. Тисячі чоловіків і жінок стали на її захист. Сотні та сотні тисяч за роки війни. Ми майже щодня бачимо їх на вулицях, у кафе, на роботі, у громадському транспорті.

Жест шани — прикладена до серця долоня — це простий знак, яким можна висловити вдячність людині, котра стала на захист країни та нашого мирного життя.

Проєкт «Завдяки тобі» організований вихованцями закладу позашкільної освіти «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» Запорізької міської ради у рамках Всеукраїнського флешмобу.

Ця відеоробота є виявом глибокої поваги та вдячності захисникам та захисницям України за їхню мужність у боротьбі з російською агресією, за можливість жити та навчатися.

Кажемо вам — ДЯКУЮ!

У проєкті взяли участь вихованці: вокально-хореографічної студії «Чайка», художній керівник Юрій Трубчанінов, педагоги Олена Корнєєва, Аліна Тимохіна; циркової студії «Арлекін», керівники Дмитро Єсковець,  Євгенія Лукшина; гуртка тайського боксу, керівник Амір Акчурін;  гуртка «Жар-птиця», керівниця Ганна Шугай.

Диктор: вихованка гуртка «ГовориТи» Діана Дячук, керівниця Аліна Лаврова.