Театральний гурток «ДіяСлова»

Каменєва Олена Анатоліївна

Керівник театрального гуртка «ДіяСлова»

моб. 097 738 15 22

Закінчила:

– Мелітопольське вище училище культури (2001р.) за спеціальністю «Режисер театралізованих заходів та шоу-програм, організатор культурно-дозвіллєвої діяльності»;

– Київський університет культури та мистецтв (2006р.) за спеціальністю «Організація і педагогіка культурно-дозвіллєвої діяльності»;

– Київський університет театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого (2012р.) за спеціальністю «Драматург кіно і телебачення, викладач».

До гуртка запрошуються підлітки та молодь від 11 до 18 років. Термін навчання – 3 роки.

Завданнями програми є формування у вихованців якостей майбутніх драматургів (сценаристів) та письменників, здобуття ними системи спеціальних знань, практичних вмінь та навичок, необхідних для подальшої професійної діяльності в галузі театру, шоу-бізнесі та літературі, здатності реалізувати свої знання і творчий потенціал на благо суспільства.  Вихованці навчаються писати цікаві історії, сценарії заходів і концертів, бачити незвичне у звичайних речах, жонглювати словами, розбиратися у жанрах літератури, розуміти драматургію.

Заняття проходять тричі на тиждень по три години у спеціально обладнаній аудиторії в очному та дистанційному форматах. Вихованці гуртка беруть  активну участь у театральній та концертній діяльності закладу.

Надихайся, вигадуй, дій! ЧЕКАЄМО!