«ВЕСНЯНОЧКА» ВІТАЄ ВСІХ З ВЕСНОЮ!

Першого березня за старим стилем, а 14-го за новим –  це день «Явдохи». Згідно з народною традицією – це перший день весни. 12 березня,  напередодні Дня Явдохи,  у хореографічний студії «Весняночка» закликали «Весну» з обрядовими хороводами, іграми, танцями і звичайно ж, з «жайворонками».

Весняний  концерт педагоги Олена Скрипченко, Яна Острогляд, Олександр Черномазов, Тетяна Кухленко, Наталія Тришина, Ірина Левченко влаштували для батьків вихованців студії, які в свою чергу виконали чудові концертні номери та подарували всім весняний настрій. Звичайно, хореографічний клас, де відбувалося дійство, не надав можливості  в повній мірі відтворити атмосферу справжнього концерту. Але це не заважило глядачам зустрічати оплесками кожний виступ вихованців, робити фото на пам’ять та вітати юних артистів.

Рід наш прекрасний духовністю. З найдавніших часів наші пращури відбирали найцінніші надбання, збагачуючи їх, і бережливо передавали з покоління до покоління. Українці вміли відчувати природу, черпати здоров’я, силу й красу з її лона. Отже, нехай і наші діти не забувають наші звичаї, і продовжують справу наших предків.

А ще хочеться привітати нашу «Весняночку» з вагомими досягненнями  в конкурсах: Ган –  прі Всеукраїнського фестивалю – конкурсу мистецтв «Ах, Одеса!» (м. Одеса), Гран – прі, І місце Всеукраїнського благодійного фестивалю «Зірковий драйв» (м. Запоріжжя), І місце в Різдвяному фестивалі «Зимовий сонцеворот» (м. Харків), І, ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва «Ми з України!» (м Херсон).

Пишаємось нашими чудовими  та талановитими вихованцями та педагогами!