ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІСЬКОГО КОНКУРСУ-МАЙСТЕРНІ «ТАЛАНТИ МІСТА ЗАПОРІЖЖЯ»!

24 лютого 2022 року у Позашкільному навчальному закладі  «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» було заплановане урочисте вітання та вручення призів та подарунків переможцям міського  конкурсу – майстерні дитячої творчості «Таланти міста Запоріжжя». Але, на превеликий жаль, трагічні події, що сталися у нашій державі, завадили цьому.

Символічно, що у 2022 році тематика робіт конкурсу – «Запоріжжя футуристичне», тобто в роботах, представлених на конкурс, а це понад 200 робіт, юні запоріжці мріяли про щасливе мирне майбутнє Запоріжжя та Запорізького краю! Всі ми віримо, що так воно і буде, все буде Україно!

Конкурс проводився за трьома номінаціями, а саме: «Образотворче мистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Фотомистецтво».

За підсумками перегляду конкурсних робіт журі визначило 41 призера. Переможці конкурсу обов’язково отримають дипломами Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та призи!

Гран  –  прі  у номінації «Образотворче мистецтво» виборола Стаєнна Анастасія, 10 років,  за роботу «Запоріжжя 2050» (живопис гуаш,) «Народний художній колектив» студія образотворчого мистецтва, керівник Алла ТАТАРИНОВА, Позашкільний навчальний заклад «Міський Палац дитячої та юнацької творчості».

Гран  –  прі  у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» виборола

Штепа Софія, 14 років,  за роботу «Досліджувачка зірок» (полімерна глина, текстиль) студія образотворчого мистецтва «Дивосвіт», керівник

Світлана СТРИНАДКИНА, Позашкільний навчальний заклад «ЦДЮТ Шевченківського району».

Гран  –  прі  у номінації «фотомистецтво» виборола Житник Марія, 15 років за роботу «Модерна архітектура Запоріжжя», фотостудія «Образ», керівник Дворний Борис Вікторович, Позашкільний навчальний заклад «Міський Палац дитячої та юнацької творчості».

Запрошуємо всіх на конкурс «Таланти міста Запоріжжя» –  2023. Тема наступного конкурсу – «Запоріжжя відновлене».