ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

4 жовтня у затишній залі гімназії №71 зібрались освітяни міста з нагоди  свого професійного свята  –  Дня працівників освіти.

Секретар міської ради Анатолій КУРТЄВ вручив премії міського голови 66 кращим працівникам закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти м. Запоріжжя за визначні досягнення у навчанні та вихованні підростаючого покоління у 2022 році.

Всіх присутніх зі святом привітали: заступник міського голови Анатолій ВАСЮК,  директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Юлія ПОГРЕБНЯК, голова Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Надія ГРИНЬ.

В своїх промовах почесні гості відмітили, що педагогічна спільнота Запоріжжя гідно тримає освітянський фронт, що ніщо і ніхто не змусить педагога припинити свою справу. З впевненістю в очах, але тривогою в серці, переживають і проживають освітяни цю війну. Надихають, навчають, підтримують і вірять в нашу Перемогу!

Українська система освіти – одна з цінностей, яку ми маємо захищати на освітянському фронті, бо від неї залежить майбутнє нашої держави. Освітній фронт тримається і на Вас, запорізьких педагогах. Ворог боїться непереможного українського таланту, що відкривають і плекають освітяни в маленьких українцях. А світлі голови наших переможців олімпіад і конкурсів, їх непересічний розум – це яскрава риса нашої нації! Ми повинні не тільки зберегти те що в нас було,  але  і  зробити все можливе,  щоб  виховати освіченого, конкурентно спроможного, ціннісно-орієнтованого УКРАЇНЦЯ!

Цей захід за традицією підготувала та провела, як завжди, на високому професійному рівні творча команда  Закладу позашкільної освіти «Міський Палац дитячої а юнацької творчості».

Щиро вітаємо Тетяну Краснокутську, яка в цьому році заслужено була представлена до премії міського голови!

Вітаємо вас, педагоги нашого закладу, з нашим професійним святом! Ви – гордість нашого міста, ви найкращі педагоги позашкілля Запоріжжя!