АКЦІЯ «ЗАХИСНИКАМ МИРУ!»

Мир – слово, яке сьогодні для українців має надзвичайне значення. Це спокій, благополуччя в родинах,  радість в оселях. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. Сьогодні  захисники України протистоять російської агресії, щоб діти ніколи в майбутньому не знали війни та жили в мирі з іншими країнами.

21 вересня, в Міжнародний день миру, вихованці закладу брали участь в акції «Захисникам МИРУ!». Міжнародний день миру був заснований ООН для того, щоб підкреслити важливість миру між усіма країнами і безглуздість воєн.

Діти розуміють, що  мир  та свобода – це дуже важливо. І наш народ готов захищати свої цінності зі зброєю в руках. Вихованці писали листи, в яких дякували захисникам за мужність та сміливість,  малювали Україну барвисту та повоєнну, робили поробки,  які, сподіваємось,  будуть оберегами для наших воїнів.

У акції брали участь вихованці гуртків «Квіткова фея» (керівник Мінченко Г.К.), «Петриківський розпис» (керівник Краснокутська Т.Ф.),  вокально-хореографічної студії «Чайка» (педагог Корнєєва О.І) та хореографічної студії «Весняночка» (педагог Скрипченко О.С.).

Всі дитячі роботи та гроші, які заробили на Арт-толоці під час Дня відкритих дверей, було передано волонтеру Волковій Олені.

Наші спільні дії  допомагають наблизити перемогу! Слава героям!