НАВЧАЛЬНИЙ РІК У ШКОЛІ «БАРВІНОК»

Наймолодші наші вихованці школи «Барвінок» разом з Євгенією Володимирівною Пойдою вже старанно опановують нові предмети: «Веселий олівець», «Математична скарбничка», «Від А до Я», «Словниковий ланцюжок», «Віконце у творчість». До основних видів діяльності за програмою віднесено гру та спілкування, під час яких відбувається формування і удосконалення мовленнєвої активності дитини. А ще діти розвивають дрібну моторику і координацію рухів пальців. Бо рівень розвитку дрібної моторики є одним з показників інтелектуального розвитку дитини. Дитина з високим рівнем розвитку дрібної моторики може логічно розмірковувати, у неї достатньо розвинуті пам’ять, увага, зв’язне мовлення.

Заняття з Арт-терапії включає до себе музикотерапію, казко терапію, кольоротерапію, лялько терапію, терапію галькою та піском. Арт-терапевтичні вправи допомагають реалізувати особливі потреби, пізнавальні інтереси і нахили дітей дошкільного віку. 

На заняттях з Арт-терапії,  корекційно – розвивальна програма якої є сьогодні актуальною, практичний психолог Олена Володимирівна Філоненко, за допомогою спеціальних методик та прийомів, здійснює усунення психологічних дискомфортів та стресів соціального походження, розвиток творчого потенціалу дитини, естетичного смаку, практичних умінь при роботі з природним матеріалом, активацію просторової уяви, образно-логічного мислення, тренування дрібної моторики рук, ненав’язливе налаштовування дітей на усвідомлення моральних істин добра і зла; формування бажання експериментувати, уміння взаємодіяти один з одним.  Бажаємо нашим маленьким учням успіхів, віримо, що все в них вийде як найкраще і у наступному році вони прийдуть до школи добре підготовленими. 

Тож приводьте до школи «Барвінок» своїх малюків. Адреса –  вулиця Курузова, 13. Щодня о 9 ранку, крім суботи та неділі. Чекаємо на вас!