ДЕНЬ ФІТНЕСУ З МИЛЬНОЮ БУЛЬБАШКОЮ

18 вересня 2022 року у спортивній залі ЗЗБНВК № 108 відбувся веселий спортивний захід для вихованців та батьків гуртка  “FitnessBetta” (керівник Тетяна Белькова), який розпочав новий навчальний рік.  А допомогли  провести це цікаве, незабутнє свято педагоги вокально – хореографічної студії «Чайка» Тамара Таран та Аліна Тимохіна.

Ведучі свята, а це Принцеса Води (Аліна Тимохіна) та веселий Клоун Булька (Тамара Таран) радо привітали всіх гостей, побажали всім дбати про своє здоров’я та спортивної вдачі. Дівчата старшої групи гуртка «FitnessBetta» запросили усіх присутніх до участі у флешмобі. Принцеса Води з усіма дітлахами виконала веселу рухавку «Клеп-Снеп». Клоун Булька  оголосив мильну потіху, щоб було багато сміху. Дорослі випускали мильні бульбашки, а діти ловили їх на аркуш паперу. Клоун заспівав веселу пісеньку і разом з вихованцями та Принцесою пограв в ігри «Так чи Ні», «Мильна піна» та інші. Виявилося, що Принцеса Води вміє чаклувати. Вона перетворила звичайну воду на крижинки і всі діти збирали крижинки. А потім настав час для спортивних ігор-естафет. Діти проявили себе спритними, вправними, моторними,  дружніми. Відбулась довгоочікувана дискотека, де з’явились гігантські бульбашки. Величезний прозорий тунель викликав бурю позитивних емоцій, як у дітей, так і у дорослих. Всі отримали позитивний настрій на цілий навчальний рік!

Ось такі чудові наслідки надає співпраця творчих педагогів різних гуртків. Підхоплюйте цю ініціативу і у вас буде цікаво, змістовно та корисно!