ЗАВЖДИ Є ТОЙ, ХТО ПОТРЕБУЄ ТВОЄЇ ДОПОМОГИ

27 листопада  ЦДСІ «Оріон» (керівник Ніна Самофалова) розпочав реалізацію дитячого соціального проекту «Врятуй чотирилапих» (автори Шкабарня Настя, Олексюк Ксенія, Зінченко Юлія, Пашкульська Поліна та Мазур Вероніка – вихованки хореографічної студії «Весняночка»). В рамках благодійної акції «Щасливий день» вихованці закладу зібрали корма, продукти харчування, предмети гігієни та теплі речі  і вирушили до притулку для тварин ГО «Дай лапу, друже!».

В країні йде війна і тварини теж відчувають її тяготи на собі. Когось сюди привезли військові, а когось залишили господарі з окупованої території і пообіцяли забрати, як тільки налагодиться життя. В будь-якому разі, прирученій тварині потрібне спілкування з людиною, якій вона потрібна.

Під час відвідування притулку  діти та батьки  ознайомилися з його  роботою, мали можливість вигуляти собак та нагодувати їх свіжою кашею, яку приготувала вдома Тамара Таран, педагог студії «Чайка».  Незважаючи на дощову погоду, день був щасливий!

Автори проекту вдячні вихованцям старшої хореографічної групи, хору вокально – хореографічної студії «Чайка» (художній керівник Юрій Трубчанінов, педагог Олена Корнєєва ), хореографічної студії «Весняночка» (педагог Олена Скрипченко,  гуртків «Петриківський розпис» (керівник Тетяна Краснокутська), «FitnessBetta» (керівник Тетяна Белькова), «Моделювання іграшки-сувенір» (керівник Оксана Туз), «Ліплення з солоного тіста (керівник Марина Московка), завідуючий відділом Олені Шевкуновій, директору Людмилі Маринюк.

Гуманне ставлення до тварин починається з дитинства. Собаки допомагають нам у різних сферах нашого життя: оберігають кордони, знаходять людей під завалами за наслідками повітряної атаки, допомагають саперам у розмінуванні територій, «служать» у поліції та навіть можуть «замінити очі» незрячим.

Тож не забуваємо про братів наших менших!