«ЯБЛУКО ЖИТТЯ». РЕКВІЄМ ДО ДНЯ ПА’МЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

Україна внаслідок геноциду втратила мільйони людських життів. Половина загиблих – діти та підлітки. Геноцид 1932–1933 років забрав життя орієнтовно 1,5 мільйона дітей віком до 10 років.

Нашим спільним обов’язком є гідно вшанувати вбитих голодом жертв комуністичного режиму і передати пам’ять про трагедію наступним поколінням.

Щороку люди запалюють свічки та несуть до пам’ятників у різних містах світу. А ще яблука – великі, червоно боки, немов з райського саду.

Вихованці нашого закладу долучились до участі у відео реквіємі «Яблуко життя» та надіслали 270 світлин з яблуком та свічею на вікні.

Участь у заході взяли: вокально – хореографічна студія «Чайка», хореографічна студія «Весняночка», Театр моди, таланту та успіху «Inspiration», студія образотворчого мистецтва, фото студія «Образ», гуртки «ГовориТи», «ДіяСлово», кулінарного мистецтва, «Логостимулон», дизайну, петриківського розпису, Lego конструювання, авторської пісні, таїландського боксу, «Моделювання іграшки – сувенір», «Квіткова фея», «Жар – птиця», робототехніки, графічного дизайну, ліплення із солоного тіста, німецької та англійської мов, Центру дитячих соціальних ініціатив, Медіа школа.

Автор ідеї відео реквієму – Аліна Лаврова.

О 16.00 26 листопада не забудьте долучитися до Загальнонаціональної хвилини мовчання.