ЗІРКИ ТЕРПСИХОРИ У «ЧАЙЦІ»

Славетна студія «Чайка» великим складом, вперше з початку війни, вирушила до міста Хмельницький, щоб взяти участь у Всеукраїнському хореографічному фестивалі-конкурсі «Зірки Терпсихори». Наш колектив був єдиним, хто представляв на конкурсі східні області України та прифронтове місто Запоріжжя. 37 вихованців студії  віком від 9 до 19 років гідно, як завжди, виступили на конкурсі, презентувавши на розгляд журі та глядачів відомі свої хореографічні композиції: литовський танець «Клумпакойс» (педагог Аліна Тимохіна), «Український козачок» (педагог Вікторія Хуторна), «Батько отаман» (педагоги  Юрій Трубчанінов, Олена Корнєєва), болгарський танець «Шопско хоро».

Сцена філармонії була замалою для виконання складних трюків композиції «Батько отаман», але виконавці змогли передати в танці незламний дух козацької вольниці, силу рідної Хортиці, Запорізької Січі,  Дніпра Славутича.

Кожен виступ наших вихованців тепло приймався глядачами. Журі нагородила колектив спеціальним призом конкурсу «За популяризацію народно – сценічного танцю»,  чотирма Дипломи  І ступеню.

Вітаємо нашу «Чайку» з високими результатами та сподіваємось на нові фестивальні подорожі!

 

Шопско хоро Хмельницький 23.03.2024

https://drive.google.com/file/d/1TB7l9G77Ht0EmJL3zXc2EEjmHeOk6JvW/view?usp=drive_link