«З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ»!

26 травня  2023 року у ПК «Орбіта відбувся підсумковий захід «З Україною в серці!». Це триєдиний івент, на якому  відзначалися номінанти на нагородження призом «Сонячний дельфін 2023»,  вручались свідоцтва про позашкільну освіту випускникам закладу. А ще відбувся концерт  художніх колективів. І все це –  з Україною в серці!

Свято зібрало повну залу, шквал оплесків та всю нашу творчу зіркову сім’ю – вихованців, батьків, педагогів, друзів Палацу. Це про свято, що не відпускає, бо залишить незабутні враження та найкращі спогади. Тому що…

Для 74 найяскравіших зірочок Запоріжжя відбулася грандіозна подія – церемонія нагородження головним призом Палацу «Сонячний дельфін-2023». Для наших вихованців то особлива відзнака, справжній дитячий «Оскар»!

Нагородження   відбувалося за 7 номінаціями:

  • «Майстерність»  – декоративно-ужиткова творчість,  медіа школа.
  •  «Вогні рампи» – театральна, циркова творчість.
  • «Палітра» – образотворче мистецтво, дизайн.
  • «Звуки музики» – вокальний, хоровий спів, інструментальні ансамблі, солісти-інструменталісти.
  • «Магія танцю» – хореографічне мистецтво.
  • «Спортивна гордість» – спортивна творчість.
  • «Розумники та розумниці» – літературна творчість, науково – дослідницька  діяльність

На сцену запрошувались вихованці та педагоги, яким вручалися приз «Сонячний дельфін»,  подяки батькам та грамоти педагогам.  Доречи, в цьому році «Сонячний Дельфін» унікальний! Його розробили та виконали у гуртку робототехніки, керівник Сергій Інденко.

Інтрига року – це  вручення відзнаки «Вихованець року», «Зірковий колектив». Медалі «Зірковий колектив» отримали:

– у номінації «Магія танцю» народна хореографія, вокально – хореографічна студія «Чайка», художній керівник Юрій Трубчанінов.

–  у номінації «Магія танцю» народна хореографія, хореографічна студія «Весняночка», художній керівник Наталія Воронцова, педагоги Олена Скрипченко, Яна Острогляд.

–  у номінації «Майстерність» гурток «Квіткова фея», керівник Ганна Мінченко

І це ще не все, до нових «оскароносців» додалися випускники!

Найстаранніші і найпідготовленіші вихованці гуртків та студій отримали 42 Свідоцтва про позашкільну освіту. А це  неабиякий бонус і ключик до майбутньої професії.

На сцені вирувало справжнє шоу! Це був концерт, що втілює роки натхненної праці, більш того – саме ЖИТТЯ та ДУХ України?

Запальні танцювальні номери від хореографічних флагманів Палацу – студій «Чайка», «Весняночка», «Фріда», ансамблю «Фієста»! Карколомні шедеври від циркової студії «Арлекін»! Чарівна композиція «Україна живи і радій» від Театру моди, таланту та успіху і гуртка «Квіткова фея».

Свято закінчилось рідним, непереможним українським «ГОПАКОМ» у виконанні двох Зіркових колективів закладу –  студії «Чайка» та студії «Весняночка».

Зазвичай на свято завітали шановні гості: Зінаїда Бойко, керуюча справами Запорізької облдержадміністрації, Наталія Вітковська, заступниця директора департаменту – начальник управління з питань розвитку освіти  Запорізької міської ради, які відзначили високий рівень освітньої діяльності у закладі, подякували за чудове свято та побажали успіхів та скорішої перемоги.

Людмила Маринюк, директорка Палацу, привітали всіх присутніх, подякувала педагогам, батькам, вихованцям за  високі досягнення  та збереження дитячих колективів в цей непростий час.

Тож, 2022/2023 навчальний творчий рік завершується на найвищій ноті! З гідними результатами та потужним меседжем – всупереч всьому, з Україною в серці!

Вітаємо вас, наші «Сонячні дельфіни», наші золоті випускники! Браво нашим педагогам, тренерам, натхненникам і наставникам! Дякуємо батькам і всім причетним до нашої великої спільної справи! Успіхів всім, миру і перемоги!

Окрема подяка ПК «Орбіта»!

Фото Бориса Дворного

« 1 of 2 »