МИКОЛАЙ, МИКОЛАЙ, ТИ ДО НАС ЗАВІТАЙ

З приходом зими всі починають чекати її чарівних свят. Навіть сьогодні, коли йде війна, наші діти заслуговують на веселощі та подарунки.

Найбільш довгоочікуваним святом для всіх дітей є День Святого Миколая.

Ось і наші вихованці вокально – хореографічної студії «Чайка» (педагоги Олена Корнєєва, Вікторія Хуторна), гуртка «Квіткова фея» (керівник Ганна Мінченко),  хореографічної студії «Весняночка» (педагоги Олена Скрипченко, Яна Острогляд) разом з батьками влаштували веселі свята з ялинкою, іграми, танцями, розвагами та солодкими подарунками у своїх колективах, маленьких але дружніх родинах.

Завітав Святий Миколай і до Німеччини до наших вихованців «Театру моди, таланту та успіху» (керівник Ірина Борщ), до Болгарії до вихованців студії «Весняночка» (керівник Наталія Воронцова).

Хор студії «Чайка» (педагог Олена Корнєєва) доєднався ще до міського  свята, яке відбулось 18 грудня у Обласній бібліотеці «Юний читач». У виконанні  «Чайки» лунали веселі зимові пісні, які додали всім присутнім святкового настрою. А ще на учасників свята чекало Шоу мильних кульок, вітання та подарунки від Святого Миколая.

Мирного всім Нового року, любі наші діти!