ВІДБУЛОСЬ НАГОРОДЖЕННЯ ПРИЗЕРІВ

29 лютого 2024 року у Запорізькій гімназії №71 відбулось нагородження призерів міського конкурсу «Таланти міста Запоріжжя».
Невеличка виставка робіт, яка була розташована перед входом до зали, викликала високий інтерес у присутніх.

Подивитись на роботи переможців конкурсу, підтримати, привітати талановиту молодь пришли педагоги та
батьки.

Дипломи та призи переможцям вручали Анатолій Григорович Васюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та Клара Борисівна Голдобіна, начальник управління позашкільної освіти, виховної роботи та національно – патріотичного виховання департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.

В цьому році на конкурс було представлено понад 248 творчих робіт у трьох номінаціях: декоративно – ужиткове, образотворче та фото мистецтво.

У номінації «Образотворче мистецтво» було вручено 30 призів!
І міст – 8. Серед них учні Запорізьких гімназій №97, 103, 21; вихованці ЗПО «МПДЮТ», ЗПО «ЦТДЮ Олександрівського району», ЗПО «БДЮТ Заводського району».

У номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» – 33 призових місця. І міст – 18. Серед них учні Запорізького Академічного ліцею №23, Запорізьких гімназій №6, 101,12,98,41, ЗНВК «Запорізька Січ» ; вихованці ЗПО «МПДЮТ», ЗПО «ЦДЮТ Шевченківського району», ЗПО «БДЮТ Заводського району».

У номінації «Фотомистецтво» – 13 призових місць. І місць – 3. Серед них вихованці ЗПО «МПДЮТ», КЗ «ЗОЦНТТУМ «Грані».

Журі конкурсу заснувало свій приз для вихованок ЗПО «БДЮТ Заводського району»: Зубко Мілани (16р.) за роботу «Квітуче, співуче Запоріжжя», гурток «Петриківські барви» та Легеди Олени (13 р.) за роботу «Улюблене місто», гурток «Чарівниця».

Є речі, які не змінить, навіть, війна. Жагу до творчості, глибокі почуття до рідного краю, бажання діяти і перемагати. Кожна дитяча робота пронизана любов’ю до нашого міста, прагненням до його оновлення, розквіту та мріями про мирне майбутнє.