НАВЧАЄМОСЬ ДИСТАНЦІЙНО. ГУРТОК КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА

За два тижні у квітні з вихованцями гуртка Кулінарного мистецтва (керівник Ольга Карпенко) було розглянуто тему «Особливості культури та традицій харчування народів країн Південної Америки», матеріали (відео подорожі до країн Мексика, Бразилія, Куба, Аргентина) для опрацювання надавалися у Googleclassroom, та посилання у чаті Viber. Для отримання консультаційта роз’яснень використовувався чати уViber таclassroom. Практичні роботи юні кулінари виконували під наглядом батьків. Результати роботи фотографували та надсилали. Для приготування страв вихованці вибирали рецепти за своїми уподобаннями та матеріальними і фінансовими можливостями.

Для зворотного зв’язку використовувалися онлайн конференції GoogleMeet та груповий чат у Viber.