ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ ВІД МЕДІА ШКОЛИ ДЛЯ ТИХ, КОМУ Є ЩО СКАЗАТИ. ТРИМАЙ МОЇ ТЕПЛІ ОБІЙМИ!

Ось, що ми кажемо один одному, коли зашалюють емоції. Коли не вистачає сил, навіть, зібратися з думками. Коли ти далеко від рідного дома. Зненацька з підлітка, бунтаря і завзятого мрійника перетворився на біженця з сумними очима. Коли твоя мама майже перестала посміхатися, але почала так дивно і пронизливо дивитися в небо, що одразу стає зрозуміло, – вона молиться.

Ти теж молишся. Майже без слів. Але всім серцем. І страшенно сумуєш за всім тим, що змусила тебе покинути клята війна!

Тримай мої теплі обійми! – кажемо ми один одному. Я з тобою! МИ Разом! Чи знаєш, що в тому маленькому, але такому величному і бажаному слові «МИР»?..

Так. Одного дня наш світ змінився. Зараз він, як ніколи, потребує добра, тепла і любові. Від кожного з нас! Тому саме зараз нам всім найнеобхідніше зберегти свій маленький вогник творчості, краси і натхнення.

Ми Разом зігріємо світ! Знайдемо ті самі чарівні слова. Розкажемо нові яскраві історії. Про теплі обійми, щирі почуття, дивовижні і добрі вчинки. Про всі ті прості рятівні речі, що дарує велика, нездоланна і непереможна Сила, що є всередині кожного з нас.

Чи знаєш, що МИР, це – МИ Разом?

Отже, друзі, чекаємо на ваші творчі теплі обійми:

  • твори, поезію чи прозу, незалежно від жанру;
  • фото, відеозвернення чи відеоролики творчого змісту (від душі до душі поділіться красою, що ви створюєте чи знаходите у ці непрості часи).

Свої натхненні роботи надсилайте нам у Viber або Telegram (+38)0963696961. Або до нашого месенджеру у Фейсбук. Посилання на профіль Медіа школи –  https://www.facebook.com/profile.php?id=100034896831008.

Зробимо Мир ближче, а світ добріше!  Долучайтеся, друзі!