ПРИБЕРЕМО ТА ПРИКРАСИМО

За доброю українською традицією прихід весни і тепла – час великої спільної толоки. Тож разом з українською спільнотою долучились до весняної толоки педагоги, технічні працівники, вихованці та батьки Міського Палацу дитячої та юнацької творчості.

Прибрали територію Палацу. По перше, наше улюблене японське подвір’я, де рясно квітнуть тюльпани, нарциси, сакура. На різних локаціях прибрали узбіччя доріг, почистили бордюри, прилеглі території від гілок, сміття, сухого листя та кущів.

Активно та творчо відбулась  Толока і на структурних підрозділах.

На Кіяшко, 42 вихованці гуртка декоративного та образотворчого мистецтва «Квіткова фея» разом з батьками і педагогом прибрали територію біля будинку, створили клумби, пофарбували, висадили квіти і рослини. Разом створили красу навколо!

Творчо попрацювали педагоги, батьки та вихованці на Курузова, 13.  Оновили клумби,  провели озеленення, пофарбували сходинки та художньо розписали стовп  при вході у будівлю.

Навели лад та впорядкували територію біля структурного підрозділу «Весняночка», вулиця Сорочинська, 15. Різнокольорові лави, квітучі рослини, чистота та порядок радують око та створюють святковий настрій.

Дякуємо всім, хто приєднався до толоки.  Дуже приємно, що маємо такий свідомий колектив, якій любить свій заклад та розуміє, наскільки важливо турбуватись про наше довкілля та залучати до цього молоде покоління.