РОЗУМАКИ ТА БЕШКЕТНИКИ

Літо – це можливість розширити  світогляд дітей та сформувати такі якості, як  ерудованість, стійкість характеру, дух суперництва. А ще – це яскрава емоційність, що приносить дитині радість і насолоду.

21липня інтелектуальний батл «Розумаки та бешкетники» знов зібрав дітей тимчасово переміщених сімей на цікаві змагання. Культорганізатори закладу Аліна Лаврова та Олена Камєнєва підготували цікаві змагання для трьох команд:  «Патріоти», «ЗСУ» та «Україна» у категоріях: «Моя країна», «Література та кіно»,  «Мова». Кожна команда сама мала право обрати категорію питання. Час відслідковував тайм – менеджер. На обговорення відповіді давалося 30 секунд.   Найбільш популярною була категорія «Моя країна». Діти впевнено доводили, що  Україна  це  –   Конституція  Пилипа Орлика, найвідоміша у світі   різдвяна  пісня –  «Щедрик», найбільший острів на Дніпрі – Хортиця, найбільший літак –  «Мрія», найбільша печера –  Оптимістична. Категорія «Мова» збагатила словниковий запас учасників.

Переможцями стала команда «ЗСУ», а капітан отримав звання «Кращий  гравець». Саме його знання  та ерудиція  сприяли успіху команди. Усі, хто брав участь у заході, отримали солодкі подарунки, а також безліч позитивних емоцій та вражень.

А потім всі разом брали участь у хобі – класах, які проводили для всіх бажаючих педагоги Олена Корнєєва, Вікторія Хуторна, Ганна Шугай та Олена Арсієнко. Ось де розкривались творчі здібності та таланти!

До наступної зустрічі 28 липня в День Української Державності.