«РLAYNOW» АБО «ГРАЙ ЗАРАЗ»

За вікнами спекотне літо, а у затишній залі гуртожитку на Добролюбова 22 відбувається турнір з настільних ігор «Рlaynow». Чотири команди «Хід конем», «УНО», «Твістер» та «Супер слава» змагаються у особистій першості. Допомагають гравцям Аліна Лаврова та Ніна Самофалова. Гра вимагає від учасників інтелектуальних  знань, вміння образно мислити та витримки. Гра «6 секунд», «Дженга» (на мові суахілі «будувати»), «UNO» (іспанською «один»), «Весела математика» згуртували команди та виявили яскравих лідерів.

Культорганізатор Олена Каменєва презентувала авторську гру «Іменини у Драконбурзі».  Разом з учасниками гри маленький  дракон  Самсончик, долає  безліч перешкод і вчасно приходить на День народження до бабусі. За підсумками турніру І місце посіла команда «Хід конем», а  кращим гравцем   турніру стала Безручко Вероніка.  Всі учасники отримали призи  та з користю провели час. Виявилось, що сучасні настільні ігри не гірше за комп’ютерні. Вони  розвивають мислення, увагу та уяву, вчать працювати в команді та об’єднувати  зусилля для досягнення  спільної мети.

За традицією учасники заходу з великим задоволенням брали участь в роботі хобі – класів, які приготували для юних майстрів педагоги нашого закладу:  Тетяна Краснокутська,  керівник гуртка «Петриківський розпис», Олена Корнєєва, педагог з вокалу  вокально – хореографічної студії «Чайка», Оксана Туз, керівник гуртка «Моделювання іграшки – сувенір».

Чекаємо наступного четверга в той же час, на тому ж місці. Тема зустрічі «Друзі. Кіно. Акторська майстерність.»